Environmental arts therapy 2013

Välkommen till en introduktion i E.A.T. !

För första gången kommer Ian Siddons Heginworth till Sverige för att dela med sig av sin stora erfarenhet och djupa kontakt med naturen!

Vi möts på fredag eftermiddag och landar tillsammans med en örtvandring och sångkväll, som Johan Granbom leder. Hela lördag och söndag leder Ian in oss i hans unika värld av naturkontakt, kreativitet och terapeutisk process.

Ben Bushill, som tidigare varit hans assistent, presenterar honom så här; Ian är en underbar, varm man. Hans unika arbete med Environmental arts therapy (E.A.T.) har guidat flera hundra personer till djupare och mer intim kontakt med naturen och sig själva. Han är dramaterapeut och har arbetat med grupper och individer i England sedan 30 år.

 

Plats;  Hällmarken, the big teepee with the wooden floor, Svenshögen

(en timme norr om Göteborg)

Tid; den 9 augusti kl. 17:00 till den 11 augusti kl. 16:00

Anmälan; Ljohangranbom@yahoo.com

 

Anmäl dig före 16/7 så kostar det endast 950kr (800kr för student, pensionär, arbetslös), därefter 1200kr (1050kr för student etc)

Middag och lunch ingår i priset, frukost och mellanmål ordnar du själv. Vi bor i tält på Hällmarken och lagar mat tillsammans över öppen eld.

 

VARMT VÄLKOMMEN,

önskar Johan, Ben och Ian

 

Environmental arts therapy är den terapeutiska användningen av naturmaterial, naturplatser, naturteman och naturens cykler. Det är den djupa kontakten med årets skiftningar, dess årstider, historier och traditioner som gör E.A.T. till så mycket mer än bara konstterapi utomhus.

  

På Facebook;  https://www.facebook.com/events/513796925353134/?fref=ts

 För mer info om Ian;  http://www.environmentalartstherapy.co.uk/aboutenviron.html

 

Write a comment

Comments: 0